Over ons

André Grondsma - Uw NVM-makelaar in de regio Groningen

Wie is André

Tot 2005 heb ik in Marum gewoond, alwaar ik geboren en getogen ben. Toen ik het Westerkwartier verliet verhuisde ik naar de binnenstad van Groningen en heb daar het echte stadse leven beleefd.  In 2017 kregen mijn vrouw en ik de kans om samen met de architect een nieuwbouwwoning in Roden te gaan ontwerpen en realiseren. Het project resulteerde in een prachtige woning, maar de wens om landelijker te wonen nam toe. Eind 2019 kwam een jaren dertig boerderij op een idyllische plek op ons pad en we zagen direct de mogelijkheden. We wonen hier nu sinds de zomer van 2020 met heel veel plezier.

In 2000 ben ik gestart met mijn werk als makelaar in loondienst. In 2009 richtte ik mijn eigen makelaarskantoor op en tegelijkertijd werkte ik als chauffeur op de ambulance. De combinatie van twee beroepen bleek echter helaas niet haalbaar en ik stopte met mijn werk als makelaar. Toch is voor mij duidelijk geworden dat mijn hart in de makelaardij en bij het ondernemen ligt. Zorgen en ontzorgen zit in mijn bloed, mensen begeleiden tijdens de aan- of verkoop van een woning is mijn passie.

Ik ben actief als NVM-makelaar in Roden, Marum, Leek, Zevenhuizen, Norg, Peize en Groningen. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies.

Vakantie

Van 10 t/m 27 januari zijn we er even tussenuit.
Tijdens de vakantie worden de zaken waargenomen door collega Ilya Groot, Groot Makelaars, te bereiken via 050-8200944.