Makelaar Leek
André Grondsma

Makelaar Leek

Betrouwbare partner in de zoektocht naar jouw droomwoning in Leek en omstreken

Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt, sta ik, André, klaar om jou te begeleiden bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Vanuit mijn passie voor mensen en mijn achtergrond als makelaar en ambulancechauffeur, weet ik als geen ander wat het betekent om te zorgen en te ontzorgen.

Als makelaar draait alles om mensen. Het gaat niet alleen om huizen, maar vooral om het vervullen van jouw woonwensen. Als jouw aankoopmakelaar help ik je graag om een bezichtigingsafspraak te regelen en samen de woning kritisch te bekijken. Ik begeleid je tijdens het hele aankoopproces, van onderhandelingen tot aan de sleuteloverdracht. Als verkoopmakelaar sta ik aan jouw zijde om een perfecte verkoopstrategie te ontwikkelen en jouw huis op de juiste manier te presenteren, zodat het snel en succesvol verkocht kan worden.

woonkamer met kussens
makelaar-zevenhuizen

Op zoek naar jouw Droomhuis

De huidige woningmarkt kan uitdagend zijn, maar wij gaan samen met jou de uitdaging aan. Als jouw persoonlijke makelaar gaan we op zoek naar jouw droomwoning in Leek of in de ruime omgeving. Geef je wensen aan ons door, en wij gaan voor je aan de slag. Een afspraak regelen voor een bezichtiging? Geen probleem, wij regelen het.

Verkoop met succes

Wil je jouw huidige woning verkopen? Dan staan wij voor je klaar om te zorgen dat alles in één keer goed verloopt. Samen ontwikkelen we een effectieve verkoopstrategie, en we zorgen voor een perfecte presentatie van jouw huis op Funda en andere kanalen. Onze vakfotograaf en styliste zorgen ervoor dat jouw huis eruitziet om door een ringetje te halen. Het resultaat? Een succesvolle verkoop voor de beste voorwaarden en de optimale prijs.

woonkamer met groene bank

Jouw makelaar dichtbij

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woningen in de regio Roden en omstreken, waaronder Leek en Groningen. Onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om jou de best mogelijke service te bieden. Wij zijn er voor jou, van het eerste vrijblijvende advies tot het moment dat je de sleutel van jouw nieuwe woning in handen hebt.

Ben je op zoek naar een woning in Leek en omgeving, of wil je jouw huis succesvol verkopen? Twijfel niet en neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we van jouw woondromen werkelijkheid.

Ons nieuwste aanbod in Leek

Er is geen aanbod gevonden

Bekijk volledig aanbod