André Grondsma: verkoopmakelaar in Groningen

Doe het in één keer goed

Ik ben André Grondsma, jouw betrouwbare verkoopmakelaar in Groningen en omgeving. Ik begrijp als geen ander dat je huis verkopen een belangrijke stap is, en daarom wil ik je graag helpen om het in één keer goed te doen. Samen ontwikkelen we een slimme verkoopstrategie, het liefst gezellig aan de keukentafel. Zie je het zitten om je huis samen met mij te verkopen? Dan schakel ik meteen mijn vakfotograaf in voor prachtige foto’s. Maak je geen zorgen als je huis nog niet ‘funda proof’ is of als interieurstyling niet jouw ding is – op verzoek komt mijn styliste langs voor een perfecte presentatie, zodat je huis eruitziet om door een ringetje te halen en de verkoop echt kan beginnen!

Groningen
Brug Groningen

Persoonlijke Begeleiding

Bij mij ben je in goede handen. Ik zorg ervoor dat bezichtigingen in overleg worden ingepland en na elke bezichtiging krijg je van mij een duidelijke terugkoppeling. Zo blijf je helemaal op de hoogte van wat er speelt. Als er een bod wordt gedaan, overleggen we dit natuurlijk samen. Ik geef je advies over hoe te reageren, maar jij blijft altijd de baas als verkoper. Zodra we overeenstemming hebben met de koper, begeleid ik je door het hele proces, tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Actief in Groningen en Omgeving

Mijn werkgebied als verkoopmakelaar omvat Groningen, Roden, Marum, Leek, Zevenhuizen, Norg, Peize en de omliggende gebieden. Ik ken de lokale markt als geen ander en weet precies wat er speelt. Met mijn uitgebreide netwerk en ervaring als NVM makelaar, weet ik hoe ik jouw huis onder de aandacht kan brengen bij potentiële kopers.

Drie Gezusters Groningen

De Voordelen van een NVM Makelaar

Als aangesloten NVM makelaar beschik ik over de juiste kennis en ervaring in mijn vakgebied. De NVM biedt verschillende voordelen, zoals gedegen kennis van de lokale markt in Groningen, Roden en Marum. Bovendien zijn NVM makelaars gebonden aan strikte gedragsregels en hebben ze een klachtenregeling, waardoor je met mij als jouw makelaar zeker kunt zijn van een betrouwbare en professionele dienstverlening.

Lijkt het je leuk om samen met mij als verkoopmakelaar je huis te verkopen? Aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak. Ik sta voor je klaar om je te helpen bij het succesvol verkopen van jouw woning!