Verkopen met
André Grondsma

Verkopen met André Grondsma als jouw verkoopmakelaar

Je verkoopt je huis maar één keer, dus het moet in één keer goed.

Het ontwikkelen van een juiste verkoopstrategie vergt enige voorbereiding en daar helpt André je graag mee. Het liefst samen aan de keukentafel. Zie je het zitten om met André je huis te verkopen dan schakelen we onze vakfotograaf in. Is je huis nog niet funda proof en is interieurstyling niet echt je ding? Geen probleem! Indien gewenst komt de styliste langs voor de perfecte presentatie zodat je huis eruit ziet om door een ringetje te halen, waarna de verkoop echt kan beginnen.

Bezichtigingen worden in overleg ingepland en na bezichtigingen krijg je altijd een terugkoppeling, zodat je helemaal op de hoogte blijft. Indien er een bod wordt gedaan wordt dit altijd met je overlegd. Wij geven hierbij advies over een te geven reactie, maar je blijft als verkoper altijd de baas. Na overeenstemming met de koper maken we de koopovereenkomst en begeleiden het hele proces tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Wij zijn als verkoopmakelaar actief in Groningen, Roden, Marum, Leek, Zevenhuizen, Norg, Peize en omstreken.

André is aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). Een NVM makelaar is goed opgeleid en heeft kennis in zijn of haar vakgebied.

Lijkt het je leuk om samen met André als verkoopmakelaar je huis te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak.

Een greep uit onze verkochte woningen
Woonopp.
129 m²
Perceelopp.
136 m²
Aantal kamers
5 kamers
Woonopp.
110 m²
Perceelopp.
420 m²
Aantal kamers
5 kamers

Bekijk ons volledige aanbod